УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ.

Сертифицирани употребявани автомобили по програма BMW Premium Selection. Всеки сертифициран автомобил е на възраст до 5 години, с максимален пробег до 120 000 км и е подложен на прецизна 360° проверка.

Обадете се сега