ЕКСКЛУЗИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ С 0% ИЛИ МИНИМАЛНО ПЪРВОНАЧАЛНО ПЛАЩАНЕ.

СподелетеShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Нашите лимитирани предложения за BMW X1, BMW X2 и BMW СЕРИЯ 2 АКТИВ ТУРЪР правят покупката на ново BMW лесна, достъпна и бърза.

 

Само сега се възползвайте от:

  • Достъпни месечни вноски и ниски лихви
  • 0% или минимално първоначално плащане
  • Популярно оборудване
  • Удължена гаранция 4 г. или 200 000 км
  • Сервизно обслужване 5 г. или 100 000 км
  • 24/7 помощ на пътя
  • Възможност за обратно изкупуване
  • Избор между 800 нови и 150 употребявани BMW автомобила

 

Предложения за НОВО BMW X1

 

Оперативен лизинг за юридически лица(1):

Месечна вноска – 739 лв. без ДДС; първоначално плащане – 0 лв.

 

BMW Select финансов лизинг за юридически и физически лица(2)

Месечна вноска – 709 лв. с ДДС; първоначално плащане – 7 615 лв. с ДДС

 

BMW Select финансов лизинг за юридически и физически лица(3):

Месечна вноска – 449 лв. с ДДС; първоначално плащане – 22 845 лв. с ДДС

 

Предложения за НОВО BMW X2

 

Оперативен лизинг за юридически лица(4):

Месечна вноска – 777 лв. без ДДС; първоначално плащане – 0 лв.

 

BMW Select финансов лизинг за юридически и физически лица(5):

Месечна вноска – 739 лв. с ДДС; първоначално плащане – 8731 лв. с ДДС

 

BMW Select финансов лизинг за юридически и физически лица(6):

Месечна вноска – 469 лв. с ДДС; първоначално плащане – 20 619 лв. с ДДС

 

 

Предложения за НОВО BMW СЕРИЯ 2 АКТИВ ТУРЪР

 

 

Оперативен лизинг за юридически лица(7):

Месечна вноска – 669 лв. без ДДС; първоначално плащане – 0 лв.

 

BMW Select финансов лизинг за юридически и физически лица(8)

Месечна вноска – 649 лв. с ДДС; първоначално плащане – 7664 лв. с ДДС

 

BMW Select финансов лизинг за юридически и физически лица(9):

Месечна вноска – 409 лв. с ДДС; първоначално плащане – 17 939 лв. с ДДС

Ако имате допълнителни въпроси изпратете запитване чрез формата за контакт или се свържете с нас на телефон (+359) 64 970 918.

Условия на офертите:

Свържете се с нас

Лични данни

Причина за контакт

Съобщение


*Задължителни полета

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Бих желал да получавам маркетинг съобщения от М Кар Плевен по e-mail, телефон или услуга за изпращане на съобщения и поща.
Съгласен съм М Кар Плевен (със седалище и адрес на управление кв. "Дружба" 1) да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане, вид на шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар Плевен може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества и / или дружества, свързани с М Кар Плевен, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Предпочитан начин за контакт

Съгласен съм М Кар Плевен да предоставя моите данни на БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България (със седалище и адрес на управление бул. Никола Вапцаров 55, EXPO 2000) и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България да обработва и използва моите данни и да се свързва с мен за горепосочените цели. БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България също може да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор), които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.

Освен това, бих желал да получавам персонализирани оферти за продукти и услуги на BMW Group, които са били идентифицирани от М Кар Плевен и БМВ Фертрийбс ГмбХ - Клон България, въз основа на моите лични предпочитания и поведения, както и според моята употреба на продукти и услуги.
Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, e-mail адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии.

Искания за промяна относно декларацията за съгласие и за упражняване на право на оттегляне
Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар Плевен и/или БМВ Фертрийбс ГмбХ – Клон България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.