Новото BMW X1.

В третото си поколение новото BMW X1 е още по-атрактивно с модерно оформление на повърхностите, подчертан характер и излъчване за здравина в типичния за моделите BMW X стил.
Със своя вид, внушаващ усещане за здравина, както и с универсалната си функционалност, новото BMW X1 създава неповторимо усещане за свобода и независимост в ежедневния трафик, както и при дълги пътувания. Прогресивният дизайн и атмосферата в интериора, излъчваща високо качество, както и значително по-богатото в сравнение с предишния модел серийно оборудване подчертават зрелия премиум характер на модела.

               

                BMW X1 sDrive 18i

  • Месечна вноска от 649 лв. с ДДС
  • Популярно оборудване
  • Възможност за обратно изкупуване на настоящ автомобил

*Калкулацията е за BMW X1 sDrive 18i с месечна вноска от 649 лева с ДДС, направена при финансов лизинг с цена на автомобила 83 757 лева с ДДС, за период от 60 месеца, 25 % първоначално вноска и остатъчна стойност 33%. С възможност и за оперативен лизинг.

**Снимките са с илюстративна цел. Може да съдържат допълнително оборудване, което не е включено в цената. Посочените цени са препоръчителни и определени в лева с включен ДДС и са валидни към датата на публикация. Запазваме правото си да коригираме цени без допълнително предупреждение.

Заявете вашата оферта като се свържете с нас на телефон +359 64 870 007 или ни изпратете запитване чрез контактната форма. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Обадете се сега